Barion Pixel

KMH Consulting

adótanácsadás és könyvelés

Szenvedélyem a szakmám!

Üdvözöllek az oldalamon!
Katona Melinda vagyok adótanácsadó, coach.

 

Közgazdász vagyok. 2004 óta foglalkozom adózással: már a főiskolán is érdekelt a téma, így a diplomához szükséges gyakorlati időmet a NAV Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatóságán töltöttem társas vállalkozások ellenőrzési osztályán. Innen az adóügyi szakterületekre vitt az utam: dolgoztam folyószámla-kezelésen, ügyfélszolgálaton, contact centerben. Majd Budapestre kerültem Központi Irányításba, ahol 8 millió adófolyószámláért voltam felelős, egy ma is működő rendszert találtam ki, fejlesztettem és programoztattam, végül 2016-ban főtanácsosként elhagytam az adóhivatalt.

2017 óta viszem a saját egyéni vállalkozásomat.

Az adóhivatali munkám során mindig is szempont volt, hogy az adózók értsék a saját adózással kapcsolatos ügyeiket. Mivel segítek segíteni az embereknek, így elvégeztem egy coach iskolát is. Ami valljuk be igencsak távol esik a szigorú rend szerint, keretek között működő adózástól. 

A munkámban a kettőt ötvözöm: az adózás szigorú világát segítő coach szemlétettel értetem meg a hozzám fordulókkal. 

Az ügyfeleim mondják: tényleg addig magyarázok, amíg meg nem értik:)

 

 

 

 

Értékrendünk

Minőségi tanácsadás

Mindig a leggyorsabb és a leghatékonyabb megoldásra törekszem! Legjobb tudásomnak megfelelően foglalkozom a kérdéseddel. Nem váratlak a kapcsolatfelvétellel hetekig.

Az idő pénz!

(Adózásban sokszor valóban és kézzel foghatóan az!)
Anyaként és vállakozónőként is azt vallom hogy az idő a legnagyobb kincs! Miért ne használnánk ki a technika adta lehetőségeket és személyes találkozóra utazás helyett kényelmesen, és időtakarékosan az online térben találkoznánk?

Aktuális információk

Mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően adok tanácsot, készítjük el nyomtatványaidat, bevallásodat. Ennek érdekében folyamatosan nyomon követem a változásokat, továbbképzéseken veszek részt. 

 

Az a tapasztalatom hívta életre, hogy a „legkisebbek”, a magánszemélyek, egyéni vállalkozók problémái sokszor maradnak meghallgatatlanul, nincs, aki komolyan foglalkozik velük. EDDIG. Szeretek emberekkel dolgozni, szeretem látni az embert a kérdés mögött. Látom az aggodalmat a szemekben, amikor adózási kérdés merül fel, vagy bevallást kell benyújtani. Jajj, csak el ne rontsak valamit! Ugye, ismerős?

Elmagyarázzuk mi fog történni, mit csinálunk, hogy Te is képben legyél a saját ügyeiddel és az aggodalmad elmúljon.

 

Szeretném feltenni a kérdésemet!

15 + 15 =